Butikken

Vores Filosofi

Hos os står du som kunde i centrum. Vi yder altid en top-service og giver kvalificeret og personlig rådgivning, så du får den bedst mulige shopping-oplevelse.

Vi sætter en ære i altid at have et stort udvalg af moderigtigt kvalitetstøj og smarte accessories fra førende danske mærker. Mærkerne udvælges med stor omhu, og der kommer løbende nye kollektioner til butikken, så du kan være med på de nyeste modetrends og få ideer og inspiration til din stil.

Vi ønsker at belønne loyalitet, så til vores trofaste kundeskare giver vi endda ekstra fordele i form af eksklusive tilbud, invitationer til kundeevents og spændende nyheder, såfremt du er medlem af Frk. Fins kundeklub.

Om Butikken

Butikken er en lille oase med en personlig og hyggelig atmosfære. Vi fører et bredt udvalg i størrelser fra 36 – 54. Sortimentet indeholder alt fra basisvarer til hverdagstøj og festtøj med respekt for den kvalitetsbevidste kvinde, der ikke går på kompromis, når det gælder mode og kvalitet.

 Blandt butikkens udvalgte mærker finder du nemt inspiration til gaveideer og selvforkælelse, og vi står klar til at give dig en ærlig og kvalificeret vejledning, så du kan finde det passende outfit - hvad enten det er til hverdag eller fest.

Søg inspiration her på websitet og kig forbi butikken. Vi ser frem til at tage vel imod dig.